Въпроси и отговори

Къде мога да пробия ушите си със системите на Studex?

HopperВ България има много козметични салони и магазини, които използват  най-съвременните  инструменти  и стерилни обици на Studex. Просто ни изпратете името на вашия град чрез нашия формуляр за контакти или ни се обадете. Ние ще се радваме да ви помогнем да oткриете партньорите на Studex  близо до Вас.

Мога ли да използвам старите си обици за пробиване на уши?

Judy

Не, специалистите, които използват съвременните инструменти на Studex не могат да пробиват уши с нестерилни обици. Ушите се пробиват с избраните от вас обици, които са в стерилна опаковка. Обицата и закопчалката се зареждат в инструмента преди пробиването.
Можете да изберете и материала от който са изработени обиците . Модният дизайн на обиците ги прави предпочитани за носене и след оздравителния период.

Колко дълго трябва да нося обиците с които са пробити ушите ми?

TellyОбиците трябва да се носят най-малко 6 седмици.  Ако сте перфорирали хрущяла на ухото,  времето за носене е най-малко 12 седмици.

Каква е цената за пробиване на уши със Системите на Studex?

BennyРазбира се цената ще варира в различните салони за красота, магазини или кабинети, които използват професионалните изделия на Studex. Една приемлива цена е 30 лв.

На колко години могат да се пробиват ушите на децата?

ZippyВсяка култура има различен отговор на този въпрос. Родителите решават кога да пробият ушите на своето дете.  За деца, ние препоръчваме Система 75 ,  инструмент, който не изглежда като пистолет . С тази нова, патентована технология, децата няма да усетят болка.  В допълнение пробиването е безшумно, така че децата да не се уплашат от шума . За най-малките, предлагаме модели Baby Daisy и подаряваме малка розова кутиика с панделка, в която можем да подредим  първа снимка, първият кичур коса, първото зъбче и разбира се първите обички.  Ние получаваме много положителни отзиви от родители, които са избрали да пробият ушите на детето си със Система 75. Ще се радваме, ако и Вие споделите Вашия опит с нас.

Какво да направим ако имаме алергия или инфекция от пробиване на уши?

Tommy antwortet.

Можете да избегнете алергиите,  ако сте пробили ушите си с противоалергенните обици на Studex. След пробиването се уверете, че между обицата и ухото има разстояние, това ускорява оздравителния процес. Използвайте и лосион или гел – противовъзпалителни препарати.

Могат ли да зарастнат отверстията?

Tommy antwortet.

Ако свалите обеците на току що пробитите уши, те ще зарастнат. Това ще се случи и ако оздравителния период не е приключил. Затова не сваляйте обеците поне 6 седмици след пробиването и 12 седмици ако сте пробили хрущялната част на ухото.

Оздравителния период приключва след около 5 месеца при меката част на охото и 12 месеца при хрущялната част на ухото. През този период не носете висящи обеци. Обеците трябва да са изработени от хирургична стомана или от друг противоалергичен материал. За хрущялната част на ухото препоръчваме Барбели.

Болезнено ли е пробиването на уши?

Tommy antwortet.

Този въпрос се задава най-често. С нашите изделия пробиването на уши се извършва за секунда. Това, което усещате е кратко боцкане. Когато пробиването се извършва със Система 75, вие не усещате, че обеците са вече поставени. Това е най-добрата система и за деца. На видеото виждате, че нашия модел дори не трепва с очи.

Какви грижи да полагам за пробитите си уши?

Tommy antwortet.

Много е важно да полагате грижи за пробитите си уши. Прочетете внимателно Полагане на грижи за пробитите уши.

Как се пробиват професионално ушите – 12 стъпки?

 Студията, използващи системите на Studex предлагат приятна атмосфера и добре обучени специалисти. С нашата система за пробиване, ушите се пробиват със специално разработени обици за пробиване, които могат да се носят ежедневно. По време на пробиването, и обиците, и закопчалката са оптимално позиционирани. Вашето ухо не се докосва ненужно. Целият процес е прецизен, бърз, безопасен и абсолютно хигиеничен. Нито стерилните обици, нито стерилните закопчалки се докосват от специалиста или от инструмента. Също така, ушите Ви не влизат в директен контакт с инструмента.

Вижте детайлно 12-стъпковият процес на пробиване със Стадекс Система 75 , както и нашият флаер.

Мога ли да пробия ушите си през зимата?


Да, разбира се!
 От време на време клиентите ни казват, че им било казано, че не е добра идея да пробиваш ушите си през зимата. Не знаем от къде идва това суеверие. Никога не е имало логично обяснение за това. Истината е, че ушите могат да се пробият през всеки сезон. Когато през зимата ушите са ви студени, се чувствате дори по-приятно. Внимавайте само с шапките, шаловете и плетените пуловери, както вече сме ви описали. Но така или иначе вие винаги ще внимавате когато сте с обици и се обличате.

Мога ли да плувам, когато ушите са ми пробити скоро?

Препоръчваме да не се плува по време на оздравителния период (6 седмици за меката част на ухото и 12 седмици за хрущяла). Не забравяйте, че това е една рана, която трябва по възможност да бъде защитена от микроби. В откритите плувни басейни има често микроби, бактерии. Те се чистят с хлор, а той изсушава и дразни кожата. Бактерии може да има и в морето.

Ако все пак решите да плувате, използвайте противовъзпалителен продукт или сложете на ухото безцветна водоустойчива лепенка. След плуването я отстранете. Не забравяйте преди процедурата да почистите ръцете си с мокра кърпичка. Други идей за пресно пробитото ухо през лятото вижте тук.

Още не съм пълнолетна. Необходимо ли е разрешение от родителите ми, за да пробия ушите си?


Да, за непълнолетните е необходимо разрешение от родителите. Младежите и децата под 16 год. трябва да бъдат с родителите си или с настойниците си, които преди процедурата подписват документа. Младежи над 16 год. е достатъчно да представят документ, подписан от родител или настойник.

Да останем във връзка

twitter Последвайте ни в Twitter.

Стадекс® фенкуб във Facebook Стадекс® фенкуб във Facebook

email Изпратете ни съобщение

pinterest Посетете ни в Pinterest.

@StudexMe on Twitter

Толкова е лесно: