За Стадекс

Контрол на качеството
В продължение на повече от четири десетилетия името STUDEX® означава съвършенство при системите за пробиване на уши. Продуктите на STUDEX® са известни на шест континента като най-добрите системи за пробиване на уши. STUDEX® е най-големият производител в света на обици и инструменти за пробиване на уши. С производствен капацитет от над двеста милиона обици за пробиване на уши на година, STUDEX® задоволява над седемдесет процента от нуждите на световният пазар.

Проверяващ контрол в U.S.A.

Като изходен материал на обиците за пробиване на уши STUDEX® използва най-добрата американска медицинска стомана. Обиците за пробиване на уши на STUDEX® са произведени в завода на STUDEX® в Лос Анжелис, Калифорния.

Направено в U.S.A.
Всички обици за пробиване на уши на STUDEX® са опаковани и стерилизирани така, че надвишават изискванията на F.D. A. и на Европейскaта комисия.

Контрол на качеството

 

 

STUDEX® непрекъснато усъвършенства производствените си линии, материалите за опаковане, маркетинга и продажбите си.

Нашата работа в U.S.A.
STUDEX® демонстрира ангажираността си към успехите на своите клиенти като им оказва подкрепа каквато може да осигури само един пазарен лидер.

Studex® е член на Съюзът на европейските производители на системи за пробиване на уши /The Ear Piercing Manufacturers of Europe, EPM/ със централно седалище в Стамфорд, Кембриджшир, Англия и с офиси в цяла Европа.

Процес на опаковане

 

 

 

 

 

 

Съюзът е основан през 1999 г. за да представлява интересите на потребители, производители и разпространители на изделия за пробиване на уши.

Главната цел на съюза е да изисква използването на продукти за пробиване на уши в Европа, отговарящи на високи хигиенни стандарти. Съюзът съветва и представлява своите членове в цяла Европа по отношение на актуалните европейски изисквания и международни закони, отнасящи се до пробиването на уши.

 Социален ангажимент

Корпоративния социален ангажимент респ. социалния ангажимент е изключително важен за нас. От дълги години Стадекс се ангажира с различни проекти в цял свят. Нашите приоритети са в областта на спорта, съоръжения за деца и помощ при природни бедствия.

Стадекс е спонсор на „Приятели на лекоатлетите в Екентал”. Осигуряваме екипите, подпомагаме финансово отбора и сигурихме превозно средство необходимо за подготвителните лагери и за състезанията. Логото на Стадекс украсява екипите на младите лекоатлети и лекоатлетки, които се състезават на регионално, национално и дори на международно ниво. Горди сме с тях. Някои спортни събития носят името на спонсора, така например

 

IMG-20150721-WA0014

Съвместно със Спортна зала и други регионални спонсори, Стадекс подкрепя и дружеството „Деца за деца” в Екентал. Детския фонд е необходим и за провеждане на Тенис турнира за купата на  Bauer Water Technology Cup.

Подкрепихме финансово и Евангелистката детска градина в Екенхайд при закупуването на оборудване за детска площадка. Всяка година дарявамесладкиши за карнавала Lions Club Eckental-Heroldsberg .

Имаме и многостранни международни ангажименти. Даряваме парични средства при природни бедствия, напр. 2013, тайфуна Haiyan във Филипините. Освен това участваме в „Спонсорство за деца”, обединение „Бъдеще за хората” в Южна Индия.

 

 

 

За да получите информация относно европейските законовите разпоредби регламентиращи пробиването на уши, кликнете тук

 

 

Да останем във връзка

twitter Последвайте ни в Twitter.

Стадекс® фенкуб във Facebook Стадекс® фенкуб във Facebook

email Изпратете ни съобщение

pinterest Посетете ни в Pinterest.

@StudexMe on Twitter

Толкова е лесно: