Признания от клиенти

Какво споделиха нашите клиенти за  пробиването на ушите им със Система 75 на Стадекс:

 

Здравейте,
Споделям впечатлението си след пробиването на уши.
След 2 неуспешни опита със старите пистолети при педиатър,
детето ми се стресира и се отказахме да пробиваме повече.
Останахме с едно пробито ухо и една обеца една година.
Потърсих друг вариант по-безболезен и по-безшумен.
Разбрах за Система 75 на Стадекс.
Посетихме д.р Зъбова гр. Бургас, използва система 75 на Стадекс.
Детето не усети болка а самата процедура стана много бързо.
Останахме много доволни и горди собственици на две пробити
ушенца с красиви обеци 🙂
Благодаря за съдействието.

 

Здравейте,
Аз съм много доволна от Studex.
Заведох дъщеря ми при един от посочените от вас специалисти.Пробиването мина почти безболезнено и останах много доволна от всичко.Обичките са супер!Благодаря ви за всичко!!!

Сирма

 

Здравейте, днес посетихме ………….. за поставяне на обички на дъщеря ми. Останах много доволна от Система 75 и лесния и бърз начин на пробиване на ушичките.
Прекрасен продукт.

Цветелина

 

Благодарни сме ви, че държите на качеството и гарантирате с името на фирмата си!!!! Не бях виждала и не си бях представяла, че пробиването на ушите може да донесе такова щастие!
БЛАГОДАРЯ ВИ!!!!

Ваня, 29.03.2016

 

Здравейте, пробихме ушите на нашето бебе при ваш клиент от списъка , който ни изпратихте. Прибиването мина без нашата госпожичка да заплаче. Сега сме с красиви маргаритки на ушите и сме щастливи /повече мама и тате отколкото тя :)/.

Валери и Петя Симеонови, 28.03.2016

 

Както ме посъветвахте, заведох детенцето си, което е на два месеца, при специалист от списъка, който получих. Събуди се когато пробихме второто уше:).
Благодаря Ви.

Станимира Петрова, 02.03.2016

 

Бях много изненадана от процедурата – дъщеря ми не усети кога ушичките и са пробити. Когато специалиста и подаде огледало тя извика – ама то не боли!

Ели Иванова, 18.02.2016

 

Искам да Ви благодаря за съдействието и отзивчивостта! Използвахме услугите на …………………..-изключително внимателен и сърдечен професионалист. Всичко мина изненадващо леко и безболезнено, а резултатът направи моята страхлива кръщелница много щастлива. Още веднъж – Благодаря!

Красимира Иванова, 02.01.2016

 

Здравейте, искам искренно да Ви благодаря за съдействието! Записахме си час за пробиване на ушите при специалист, който препоръчахте и останах очарована. Бяха изключително внимателни и подробно ми обясниха какво представлява самата процедура. Малката поплака доста, но тя по принцип е доста страхлива и ревлива, след манипулацията ни дадоха сертификат и гел за мазане на ушетата, за сега не сме имали проблеми с обиците. Радвам се, че се запознахме!

Елена Костадинова, 02.04.2014

 

Много Ви благодаря за предоставените контакти.
Вчера с дъщеря ми отидохме при препоръчаният от вас специалист и сложихме обички на ушите.
Мисля, че това е наистина много лесен и безболезнен метод, защото дъщеря ми издържа без въобще да се разстрои и е много щастлива.

С поздрав, Радка, 15.03.2014

 

Здравейте! Преди няколко дни Ви писах, да ни насочите къде да заведем дъщеря ни за пробиване на ушичките й. Искам да Ви благодаря за бързият отговор и да изкажа нашите приятни впечатления от Система 75 на Studex и специалиста, който извърши пробиването.

Благодарности…

Христина, гр. София, 22.02.2014

 

Абе, хора, вие сте страхотни!!!!!! От кой свят идвате? Пробих си хрущялната част на ухото с Барбел и почти нищо не усетих! И гелчето за след пробиване свърши много добра работа!

Буба, Бургас, 22.10.2013

 

Искам да споделя с вас, че не повярвах напълно на вашата реклама за безболезнено пробиване на уши. Но ето какво се случи: В салона ни посрещна усмихнато младо момиче, обясни на Ани, това е моето малко 2 годишно момиченце, какво точно ще направи. Всичко, което тя вършеше изглеждаше много професионално. Всичко беше напълно стерилно. Ани не мръдна от стола и дори не изкриви физиономия. Благодаря ви! С удоволствие ще препоръчам Система 75 за пробиване на уши на мои приятели.

Десислава Йорданова, София, 18.08.2013

 

Благодаря ви, реагирахте светкавично. Информацията, която ни изпратихте беше много полезна за нас. Вики, нашата дъщеричка, е много щастлива с обичките „Дейзи“. Казва, че е като принцеса!

Мария Христова, Варна, 13.05.2013

 

Толкова съм щастлива че го направих. Въобще не болеше и ушите ми изглеждат страхотно!!! Благодаря Ви!

Теди, 11.1.2013

 

Здравейте! Посетихме студио Гвенди в Пловдив с нашата 3 год. дъщеря за да й пробием ушите и останахме много доволни… Екипът беше много опитен и приятелски настроен. Пробиването стана бързо и безшумно със  Системата на Стадекс. Имахме голям избор от обици за целта. Скоро ще отидем там отново и за другата ни дъщеря. Поздрави, Ани от Пловдив

Ани С, 7.1.2013

 

Скъпи приятели от Стадекс,
Заведох днес 4 годишната си дъщеря за да й пробият ушите и беше страхотно. Инструмента беше съвсем безшумен и тя не разбра кога започна и завърши всичко.
Също благодаря на фирма Стадекс. Написах им съобщение вечерта и те ми отговориха на следващия ден.
Трабва да кажа: НАИСТИНА СТРАХОТНО!
Също искам да благодаря и на Г-жа Георгиева, с която се свързах по телефона.
Мога да кажа: БЛАГОДАРЯ ВИ и продължавайте със страхотната работа!

Валентина Т., 4.12.2012

 

Мога само да препоръчам пробиване на уши със Система 75 на Стадекс. Досега не бях си пробивала ушите, тъй като винаги съм гледала да стоя далеч от страшния “пистолет”. Но пробиването със Система 75 на Стадекс е абсолютно безболезнено, безшумно  и въобще не усетих дискомфорт. Ваксинирането при доктора е много по-болезнено. Освен това и специалистът беше много приятен.

Татяна А., 30.11.2012

 

  • След като посетихте кабинет или салон, където пробиха ушите Ви с обици на Studex, ще се радваме ако ни изпратите Вашето мнение…
  • Какво беше преживяването?
  • Останахте ли доволна?
  • Бихте ли препоръчали обиците на Studex и на Ваши приятели?
  • Какво друго бихте споделили с нас?

 

Ако искате да споделите Вашите срещи със Система 75 на Стадекс, бихме желали да ни пишете във формата ни за контакти. Избрани съобщения ще бъдат публикувани конфиденциално (Име, първа буква от Фамилия).

 

Да останем във връзка

twitter Последвайте ни в Twitter.

Стадекс® фенкуб във Facebook Стадекс® фенкуб във Facebook

email Изпратете ни съобщение

pinterest Посетете ни в Pinterest.

@StudexMe on Twitter

Толкова е лесно: