Летни съвети за пробиване на уши

Жена на плажаЛятото, и специално лятната ваканция, е идеалното време да си пробиете ушите. Излязли от сивото ежедневие не само е по-лесно да свикнете с новите си обици, но и с необходимите грижи за тях и ушите. Особено за родителите, които би трябвало да научат децата си как точно да полагат грижи за ушите и обиците. Тези грижи изискват малко време, но две или три минути сутрин през лятото докато сме в отпуска не са голям проблем.

Много родители използват отпуската за да подарят обици на детето си за първият учебен ден. Родителите учат детето си на отговорност по този начин, предоставяйки грижите за обиците в ръцете на детето си, но следвайки техните инструкции. Дългите обици трябва да се свалят по време на физически упражнения. Понякога даже и малките обици трябва да се свалят за по-голяма безопасност.

Следващите летни съвети предлагат отговори на въпросите, които най-често задаваме:

Можем ли да отидем на почивка с току-що пробити уши?

Да, това не е проблем ако запомните че грижите трябва да се повтарят два пъти дневно. Само запомнете да вземете в багажа „Стадекс лосион за след пробиване“. Изберете 100 мл бутилка за да сте сигурни че имате достатъчно във Вас. Ако отпуската Ви включва летене, запомнете да пакетирате всичко в чиста чантичка със цип, както е изискването на повечето авиолинии. Също е добре да вземете мокри кърпички за ръцете си.

Мога ли да плувам с моите нови обици?

Красиво малко момиченце в басейн

Когато е възможно е добре да избягвате басейните за шест седмици лед пробиването на ушите (дванадесет седмици след хрущялно пробиване). Все пак успешните резултати от пробиването е необходимо да се запазят Добра идея е да стоите далеч от басейни ползващи хлор, тъй като хлора може да изсуши кожата Ви.
Добре е да плувате в езера или морета с чиста вода. След като си вземете душ след плуване е добре да се погрижите и за ушите. Това е бърза и лесна процедура. Запомнете първо да измиете ръцете си. Пясъка може да се измие лесно с чиста вода.

Въпреки това, ако все пак сте решили да отидите на плуване, Ви препоръчваме да следвате обичайната си рутинна грижа с помощта на нашите продукти за грижа след пробиването. Можете също така да използвате специални непромокаеми шапки, които да предпазят ушите Ви от водата. Не забравяйте да изплакнете добре ушите си след плуване.

Как да защитим ушите си от слънчеви изгаряния?

Вашите учи са чувствителни и трябва да се пазят от слънцето. Въпреки това, не ползвайте лосиони против слънчеви изгаряния. Вместо това защитете ушите си със шапка.

Заключение:

Новите дупки на ушите не са проблем, докато сте на почивка, на плажа, на обиколка или докато се занимавате с различни спортове. Вие ще свикнете лесно с грижите и те ще се превърнат в рутина. И когато се върнете от ваканция, добре отпочинали и в добро настроение, Вашите нови обици ще Ви предадат специално излъчване. 🙂

Забележка: Тези съвети не бива да се разглеждат като медицински. Ако имате притеснения от медицинско естество, моля консултирайте се с Вашият лекар!

Да останем във връзка

twitter Последвайте ни в Twitter.

Стадекс® фенкуб във Facebook Стадекс® фенкуб във Facebook

email Изпратете ни съобщение

pinterest Посетете ни в Pinterest.

@StudexMe on Twitter

Толкова е лесно: