Пролетни съвети

Пролетта настъпи! Дните са по-дълги, слънцето гали, време е да оставим зимата зад нас. Виждате ли пролетта като начин да подходим различно, по-позитивно? Ако е така, имаме няколко съвета за Вас:

1. Отидете на фризьор
Най-забележими са промените във външният ни вид. Следователно, пролетната ви програма може да започне с посещение на избрания от вас фризьорски салон. Косата ви обикновено е суха след зимните месеци и копнее за подхранващи процедури. Цвета на косата също се нуждае от освежаване. Ако искате да промените значително вида си, не се колебайте! Момента е подходящ!

2. Нови тенденции
Следва шопинга. Направете го след като сте били на фризьор – тогава настроението е най-подходящо. Съвет: Определете една сума и обикаляйте докато нещо Ви “грабне окото”. Нова чанта, страхотни обувки, пролетно яке… Аксесоари като шалчета, бижута и чанти тази пролет са модерни в меки цветове както и в неонови цветове.

3. Пробийте си ушите

Малка стъпка с голям ефект: Ако досега не сте се решили – направете го! Пробиването на ушите и носенето на обици е лесен начин да подобрите външният си вид. Обиците могат да се съчетаят с Вашият стил и резултатите да са перфектни. Ако вече ушите Ви са пробити, може би трябва да помислите за второ отверстие. Много популярно е допълнителното отверстие да бъде в горната част на ухото. Два допълнителни съвета:

  • Можете да пробиете ушите си в любимия козметичен салон или лекарски кабинет. Почти неусетно е със Стадекс Система 75. Попитайте за адресите на партньорите на Стадекс до Вас които използват стерилната, безболезнена Система 75 на Стадекс.
4. Здравословно хранене
Когато слънцето се появи и температурите се повишават, тялото ни има нужда от повече витамини. През пролетта Ви се хапват повече салати, сурови зеленчуци, кисело мляко и плодове. Освен, че ще свалите няколко “зимни” килограма, ще се почувствате много по-добре. Можете да откриете добри рецепти онлайн, в списанията, или в книгите. Запомнете, че трябва да пиете и много течности, като вода и неподсладен чай.

5. Почувствайте се страхотно
Не само здравословното хранене е важно, но и допълнителното движение. Спортувайте! Най-важното – редовно. Спорта трябва да стане ежедневие, поне по 30 минути на ден. Просто опитайте, без да търсите извинения. След четири седмици ще видите че спорта вече е част от вашето ежедневие. За повече вдъхновение, прочетете фитнес списания или книги по темата с повече съвети.

6. Малки награди и за душата
Не забравяйте, че и мозъка има нужда от освежаване през пролетта. Купете си книгата, която бихте искали да прочетете. Хората, които четат са много по-подготвени при взимането на решения. Направете нещо добро за някой друг, неочаквано, това ще подобри и Вашето настроение. Купете свежи пролетни цветя за масата, бъдете креативни

Да останем във връзка

twitter Последвайте ни в Twitter.

Стадекс® фенкуб във Facebook Стадекс® фенкуб във Facebook

email Изпратете ни съобщение

pinterest Посетете ни в Pinterest.

@StudexMe on Twitter

Толкова е лесно: