Безопасно пробиване

Безопасно пробиване на уши:

Патентованите системи на Studex за пробиване на уши са безопасни и хигиенни. С тези прецизни инструменти може да се работи бързо и с голяма лекота . С едно движение, ухото се пробива и закопчалката се позиционира автоматично.

Система Studex 75

Система Studex 75

Система Studex 75  на Studex®  осигурява безболезнено и почти безшумно пробиване на ухото, това я прави идеална за малки деца. Тя осигурява оптимална хигиена. Обицата е опакована в  картридж за еднократна употреба, който е поставен в стерилна блистерна опаковка. Операторът не докосва картриджа нито при поставянето му в инструмента, нито при изваждането му.

Патентованата технология осигурява нежно пробиване и затова Система 75 е идеална за пробиване на ухото в областта на хрущялната част. Тук ще намерите подробно описание на процеса на пробиване на уши със система Studex 75 в 12 стъпки

STUDEX ® PLUS

STUDEX ® PLUS

Система STUDEX® плюс е доказала себе си в продължение на повече от 40 години. Много милиони пробивания на уши са извършвани с тази система по целия свят. Обиците са стерилни. Моделите са над 200. Двете части на инструмента, предна и задна, които докосват ухото са също стерилни и са предназначени за еднократна употреба.

Да останем във връзка

twitter Последвайте ни в Twitter.

Стадекс® фенкуб във Facebook Стадекс® фенкуб във Facebook

email Изпратете ни съобщение

pinterest Посетете ни в Pinterest.

@StudexMe on Twitter

Толкова е лесно: