Искрящи обеци за красива есен

Изкрящи обеци за прекрасна есен

Нека ушите ви заблестят с нови обици.

Ние обичаме да носим обеци през есента , защото с обеци , можем да озаряваме дори в дъждовен ден.

Те са идеален аксесоар и са в хармония с цветовете на последните модни тенденции. Обеци в жълто злато или обеци неон в оранжев цвят например, страхотно подхождат на риза с дълъг ръкав, уютни пуловери или шалове с есенни цветове. Обеците определено са един от онези малки детайли, които променят външния ви вид.

Съвет: Ако дълго време не сте носили обеци или сте чувствителни към студа и кожата ви е суха , можете да използвате лосион или гел на Studex, които са подходящи както след пробиване на ушите така също и за почистване на обеците. Тези продукти хидратират кожата на ушите ви.

Изкрящи обеци за прекрасна есен: Разходка през есента

Радвайте се на есенната мода!

Носете искрящи обеци през прекрасните есенни дни. Есента предлага много по-голямо разнообразие от стилове. Най-после отново можем да носим якета, палта, шалове. За мен, есента официално започва тогава, когато осъзная, че е време за чорапи, дори за ботуши. Кажете довиждане на сандалите. До пролетта.

Топлите есенни цветове създават прекрасна атмосфера.

Сега е време за туризъм и за по-дълги разходки с кучето. Вдишвайте свежия въздух . Това прави главата по-бистра . Приятелката ми и аз се срещаме веднъж седмично и правим разходка из гората – при всякакви климатични условия . Извинения не помагат. Тя обича да казва: „ Няма лошо време , има само грешни дрехи „.

Изкрящи обеци за прекрасна есен: Насладете се на есента с вкусна храна като тази супа от тиква

Искрящи обици за прекрасни и специални дни :

Насладете се на сезона и с вкусна храна, типична за есента! Опитвали ли сте ястия с тиква? Аз да: спагети с тиква и пармезан…..! А супата с тиква е толкова вкусна!
Декорирайте вашия дом.Виждали ли сте някога издълбана тиква? Не е лесно да издълбаеш тиквата, но труда си заслужава – изглежда прекрасно .

Моята любима напитка в студения есенен сезон е горещ шоколад .

Любимото ми място е на дивана с хубава книга пред горящ огън в камината и запалени много свещи , сгушена под топла завивка и ухание на прясно изпечени сладкиши.

Желаем ви прекрасна есен!

Ето нашия списък на “ 15 неща , които обичаме да правим през есента. “ Споделите го с приятели!
Тук можете да изберете обици за пробиване на уши от нашата есенна колекция.

Нещата, които обичаме през есента

Да останем във връзка

twitter Последвайте ни в Twitter.

Стадекс® фенкуб във Facebook Стадекс® фенкуб във Facebook

email Изпратете ни съобщение

pinterest Посетете ни в Pinterest.

@StudexMe on Twitter

Толкова е лесно: