Тенденции в обеците 2017

Мода при обеците 2017 – Кое е ново? Кое остава?

Мода при обеците през 2017 – 1. Букет от сияния

Тази година обеците трябва да блестят, не само когато сте на парти или в края на седмицата! Трябва да блестят през цялата седмица! Дали денят ни ще бъде специален или не, зависи само от нас! Тази година може да изберете блестящи обеци още при пробиването на ушите! Вижте само моделите ни!

Мода при обеците през 2017 – 2. Сънищата на децата ни се сбъдват!

Когато пробивате ушите на детето си при специалист, оставете то само да избере своите първи обеци. Това със сигурност ще бъдат обеците от света на приказките. Точно тези обеци не са само красиви, те разказват приказки, те тихичко ни нашепват историите на калинката или пеперудата. И всички тези истории са безкрайно интересни!

Мода при обеците през 2017 – 3. Комбинация от съзвездия

Както ви разказахме края на 2016 г., обеци-съзвездия са на мода. Тази мода се зароди в САЩ. Най-напред се поставяха няколко обеци на едно ухо. Тези обеци се обединяваха в една композиция. А тя се оформяше в съзвездие със своите луни, слънца, планети. Тази мода се запазва и през 2017г.

Мода при обеците през 2017 – 4. Толкова зелено

Експертите решиха, че цветът на 2017 г. е зеленият. Това свежо-зелено, грахово зелено което е изпълнено с енергия. Този цвят навлезеи в светът на бижутерията. Свирзват го с разбуждането на природата със страст и жизненост. Ако решите да освежите гардеробът си – купете си обеци със смарагд или перидот.

Мода при обеците през 2017 – 5. „Пробвайте” избраните модели

Всички ние искаме да пробваме обеците, които сме си избрали. Така ще можем да вземем и лесно решение. Но, за съжаление, не можем да го направим по хигиенни причини. Затова предлагаме дисплеи. На тях са поставени цилиндрични, прозрачни държачи, на върха на които има поставена обеца. С помощта на държача, поставяме обецата до ухото. Така разбираме дали това е най-добрият модел за нас.

Мода при обеците през 2017 – 6. Кога най-често пробиваме ушите си или тези на децата си.

Най-често през ваканциите – лятната и пролетна ваканция, Коледа и Великден

Да останем във връзка

twitter Последвайте ни в Twitter.

Стадекс® фенкуб във Facebook Стадекс® фенкуб във Facebook

email Изпратете ни съобщение

pinterest Посетете ни в Pinterest.

@StudexMe on Twitter

Толкова е лесно: