Свети Валентин – Подарък за Нея – 8 идеи

Какво да подарите на съпругата си или на приятелката си за Свети Валентин? И какво да НЕ подарявате! Нека видим: Нещо романтично, нещо което тя няма да забрави и което ще я накара да се замисли, нещо което обича, но не би купила за себе си. Подаръкът не трябва да бъде практичен.

Подарък за Свети Валентин - козметика, парфюми, гримове

Козметика, парфюми и гримове

Гримове – трябва да знаете каква марка грим предпочита, какви цветове използва. Дали има чувствителна кожа, какво червило използва – течно или пък само гланц. В повечето случаи гримът трябва предварителни да се пробва. Точно толкова трудно е и с парфюмите. Ако знаете какъв парфюм използва, то тогава няма да има изненада.

Съвет #1: Стойте далеч от гримове и парфюми. Вместо това помислете за лосион за тяло или душ гел.

Подарък за Свети Валентин - Дрехи, обувки и аксесоари

Дрехи, обувки и аксесоари

В повечето случаи дрехите и обувките също трябва да се пробват. Дори да знаете размера, дрехата може да не и стои добре. Аксесоарите са по-добра идея, но внимавайте все пак какво купувате.

Съвет #2:Повечето жени биха се зарадвали на красиво портмоне, А защо не и шал?

Бижута

Бижуто е подходящ подарък за този празник. Каквото и бижу да изберете, вашата приятелка ще си спомня за този ден. Изберете между обеци, колие или гривна. Пръстенът също е добра идея, стига да сте решили да предложите брак на приятелката си на Свети Валентин.

Съвет #3: Обеците са най-подходящият подарък. Обеци се носят не само на празници, носят се ежедневно. Едно момиче никога няма достатъчно обеци в личната си колекция. Потърсете противоалергични обеци, каквито са обеците от серия Sensitive на Studex.

Идея за Св. Валентин - романтична вечеря за двама

Интимна вечеря

Това също е прекрасен подарък. Заведете я на вечеря, или я изненадайте с вечеря, приготвена лично от вас, а защо да не организирате пикник на романтично и красиво място. Ако това предложение ви хареса, заведете я там, където досега не сте били никога. Не и казвайте къде ще отидете а само как да се облече. Разбира се можете да и подарите и един уикенд в Спа хотел. Направете така, че тя да се почувства специална.

Съвет #4: Най-важно е да прекарате един прекрасен ден заедно.
.

Още няколко съвета:

Съвет #5: Избягвайте практичните подаръци, дори да знаете,че има нужда от нещо в домакинството.
Съвет #6: Ако решите да и подарите ваучер подарък, уверете се, че е изработен ръчно и специално за нея. Избягвайте стандартните ваучери, които се предлагат във всеки магазин.
Съвет #7: Не я питайте какво желае. Подаръкът трябва да е изненада.
Съвет #8: Каквото и да изберете за подарък, не забравяйте да добавите и картичка с пожелание от вас.

Да останем във връзка

twitter Последвайте ни в Twitter.

Стадекс® фенкуб във Facebook Стадекс® фенкуб във Facebook

email Изпратете ни съобщение

pinterest Посетете ни в Pinterest.

@StudexMe on Twitter

Толкова е лесно: