Бруклин Бекъм проби ушите си със обеци на Стадекс

Бруклин и Виктория Бекъм
Както съобщи The Sun, последният уикенд, Виктория и Дейвид Бекъм придружиха най-големият си син Бруклин, 15 години, в магазин на Claire’s в Уестфийлд. Там той пробил ушите си. С тях бил и най-малкият брат на Бруклин, Круз (9).

Ябълката не пада по-далеч от дървото

Майката на Бруклин, Виктория (40), е истинска модна икона. Бившата Спайс Гърл е успешен моден дизайнер и вече притежава собствена модна линия. Сигурно и тя, както много други момичета, носи обеци от малка, както това се вижда на снимката:

Бащата на Бруклин, Дейвид (39), бивш футболист от Англия, също модна икона, носи обеци и на двете си уши. Бруклин сложил обеца на лявото си ухо. Поставил я Джо Паркър, управителят на магазина Claire’s, в Уестфийлд. Тази верига магазини е партньор на Стадекс. В интервю за The Sun, Паркър сподели:

„Бруклин беше смел, но аз бях толкова нервен, мислех си: Не трябва да правя грешки.” Родителите Бекъм платили 45 £ (около 57 евро). В цената освен пробиването е включена и още една резервна обеца. Избрали са най-скъпият модел. Виктория е посъветвала синът си да избере по-малка обеца, така, че да не изглежда много претенциозно. Някои тийнейджъри дълго трябва да молят родителите си за разрешение да пробият ушите си.

Но семейство Бекъм превръщат пробиването на ухото на синът си в събитие. Около 30 минути са били в магазина, напуснали са го през задната врата. „Те са чудесно семейство”, споделиха партньорите на Стадекс. Мълвата, че Бруклин е пробил ухото си, бързо се разпространи чрез социалните медии.

Тийнейджърът, който скоро подписа едногодишен договор с юношеския отбот на Арсенал, а преди това беше на първа страница на Man About Town, изглежда вече има много фенове. Някои от тях твърдят, че с обеца на ухото е много по-сладък!:

Да останем във връзка

twitter Последвайте ни в Twitter.

Стадекс® фенкуб във Facebook Стадекс® фенкуб във Facebook

email Изпратете ни съобщение

pinterest Посетете ни в Pinterest.

@StudexMe on Twitter

Толкова е лесно: