Обеци за Световното първенство по футбол 2014

Ние предлагаме и обеци в цветовете на националните флагове!

Скоро започва Световното първенство по футбол 2014 Бразилия. Ще се проведе в Бразилия между 12.06 и 13.07.2014.Вие подготвени ли сте за това събитие? Имате ли си любим отбор? Осигурихте ли си екипа на вашия любим отбор? Ние предлагаме и обеци в цветовете на националните флагове!

Можете да заминете за Бразилия и да гледате мачовете на живо или заедно с приятели пред телевизора у дома. Ще бъде вълнуващо каквото и да изберете. Футболните фенове ще развяват знамена, на всеки ъгъл ще се продават шапки, шалове и фланелки. Ще се правят временни татуировки. И всичко това в цветовете на национални флагове.

обеци

Не забравяйте и подходящите обеци. Ако ушите ви не са пробити, не се тревожете, това не е никакъв проблем. Стадекс предлага на футболните фенове обеци в цветовете на национални флагове. Тези обеци се поставят със Система 75 на Стадекс. Изработени са от хирургическа стомана, вградени са в стерилен картридж, който се поставя в модерен, патентован инструмент. Пробиването е щадящо, почти безболезнено. Моделите на обеците са подбрани специално за футболното първенство – футболна топка или националните флагове на Германия, Австрия, Швейцария или Турция.

обеци за световното първенство

Ако ушите ви са пробити, изберете подходящ модел от серията Sensitive на Стадекс. Можете да намерите тези хипоалергенни обеци с националния флаг на Германия, Австрия или Швейцария. 

Освен това Стадекс предлага и значки. Изберете един от следните модели – футболна топка с националният флаг на Германия, Австрия, Швейцария или Турция.

Използвайте нашият Формуляр за контакти. Ще ви изпратим информация за наши партньори, които са близо до вас. Колко добра възможност да отпразнувате Световното първенство по футбол с нови обеци!

Кликнете тук, за да видите разпределението на отборите по групи в сайта на ФИФА.

 А тук е програмата на мачовете от Световното първенство по футбол на ФИФА.

Добра идея да подариш обеци или значка на приятел.

Пожелаваме на всички футболни фенове приятни емоции по време на Световното първенство по футбол 2014 Бразилия.

 

Да останем във връзка

twitter Последвайте ни в Twitter.

Стадекс® фенкуб във Facebook Стадекс® фенкуб във Facebook

email Изпратете ни съобщение

pinterest Посетете ни в Pinterest.

@StudexMe on Twitter

Толкова е лесно: