Подаръци за Великден, занимания за деца

Великден чука на вратата ни. Природата се събужда, слънцето ни стопля, децата очакват Великденското зайче. От седмици магазините предлагат шоколадови яица и зайчета. Какво друго да предложим на децата си? Ето някои идеи и занимания не само за най-малките, а и за цялото семейство.

 

Преди Великден: изрисувайте яйцата

Децата с нетърпение очакват този ден. Те обичат да участват в подготовката за празника. Кроят планове за украсата на празничната маса, придават причудливи форми на курабийките. А боядисването на яйцата – това е най-приятното занимание за тях. Как да подготвим яйцата за боядисване? Някои предпочитат да боядисват кухи яйца, но аз мисля, че най лесният начин е да боядисаме твърдо сварени яйца. Сварете толкова, колкото ще можете да изядете за 10 дни. И оставете всичко останало на фантазията на децата си.

На лов за Великденски яйца

Това е ключът за перфектното Великденско парти. Ако имате градина, скрийте в храстите и между цветята яйца, шоколадови яйца и малки подаръци. Не забравяйте и Великденските кошнички, в които децата ще събират своя улов.

Идеи за малки подаръци

Ловът за яйца става още по-вълнуващ ако освен яйцата, децата открият и малки подаръци. Не е задължително те да бъдат скъпи, важна е идеята.

Разноцветни тебешири
Децата обичат тебиширите. С часове рисуват с тях. Ако и вие се присъедините към тях, това ще ги направи най-щастливи. Рисувайте в парка, на балкона – децата бързо откриват местата на които може да се рисува. Внимавайте с какво са облечени децата ви. Тебиширите цапат. Ще изцапат и вас. 🙂

Първите обечки от Studex
Много деца очакват с нетърпение първите си обечки. Великден е чудесна възможност да сбъднете мечтата на детето си. Прекрасна идея за подарък е комплекта за деца,в който има малка, красива розова кутийка с отделение не само за първите обечки, а и за допълнителен чифт. Ако децата са с пробити уши, изберете за тях най-доброто от колекцията Sensitive на Studex .
Пролетта и особено Великден е удобно време да пробиете ушите на детето си. По време на празниците ще имате повече време да се погрижите за детето си. Използвайте продуктите „Грижа за ушите след пробиване” .

Разходка в зоологическата градина
В зоологическата градина децата могат да видят живо Великденско зайче. Много зоологически градини предлагат за малките посетители близка среща със зайчета, агънца и други животинки.

 

Малките неща носят най-голяма радост

По време на празниците масата е отрупана със сладкиши. Как да накараме децата да се хранят със здравословна храна? Пригответе сандвичите като използвате въображението си. Сирене върху филииката, резенче краставица и кръгчета маслина, това не е ли малко агънце, което моли да бъде изядено?

” title=

Желанията се сбъдват

На празници се правят подаръци. Какво да подарим на детето си? Колело, часовник а защо не и обеци. Бъдете сигурни, детето ви ще запомни подаръка за цял живот.

Да останем във връзка

twitter Последвайте ни в Twitter.

Стадекс® фенкуб във Facebook Стадекс® фенкуб във Facebook

email Изпратете ни съобщение

pinterest Посетете ни в Pinterest.

@StudexMe on Twitter

Толкова е лесно: