Модни тенденции за 2014 г.

Какви обеци ще се носят през 2014? Какви са модните тенденции за 2014? Попитахме дизайнери на бижутерия. Ето какво ни отговориха те:

Пролетни тенденции 2014

Модна тенденция No 1: Няколко обеци на едно ухо.

„Но какво говорите? Това не се ли отнасяше за предната година?” Прави сте, но през 2014 тази мода продължава. И не само това – да носиш няколко обеци на едно ухо вече е правило – две или три обеци на меката част на ухото и допълнително една или повече обеци на хрущялната част на ухото. Тези, които предпочитат класически модели, носят перли или диаманти. Обикновенно обеците се подреждат така – на първото отверстие се поставя най-голямата; размерът намалява колкото по-високо са отверстията. Често се срещат и комбинации от различни мотиви, много популярни са и барбелите или малките халки. Обеците ви позволяват да изразите своя стил и начин на живот. През 2014 все по-малко ще виждате момичета и жени с по една обеца на ухото. Показваме ви интересно комбинирани обеци.

Модна тенденция No 2: Белезници за уши (Ear Cuffs)

Този вид обеци се носят на хрущялната част на ухото без да е необходимо то да се пробива. Много от тези обеци изглеждат като халки, отворени от едната страна. Ето как тази модна тенденция се комбинира с Модна тенденция No 1 – обеци на хрущялната част на ухото като допълнение към тези, които са поставени на меката част на ухото. Тези обеци са идеални за тези, които не искат да пробиват ушите си. Така наречените белезници за уши са по-широки и доминират над традиционните обеци. Те се комбинират чудесно с барбели или с по-малки халки. Има различни видове – от женствени до пънк.

Пролетни тенденции - Цвят лилав

Модна тенденция No 3: Цвят лилав

Лилавият цвят е абсолютен хит за 2014. Тази мода не засяга единствено бижутерията, тя се отнася и за облеклото през 2014. Лилаво, виолетово, фуксия или розе – това са цветовете на 2014. Тази година ще видите и много модни аксесоари в тази гама, вкл. часовници, обеци, пръстени, колиета, шалове и чанти. Лакове за нокти и сенки за очи, – отново лилаво. През лятото лилавият цвят ще се комбинира с бяло. Вечерта ще стои перфектно с черно.

Модна тенденция No 4: Мотиви от животинския свят

През 2014 са модерни обеците с мотиви от животинския свят. Пеперуди, калинки, пчелички, морски кончета или птички. Тези модели изработени от качествени материали – злато, сребро или хирургична стомана, обсипани с кристали, перли или дори диаманти ще бъдат най-търсените през 2014. Много дизайнери на бижутерия предлагат обеци с мотиви от животинския свят. Ето примери – Studex, Tiffani, Chanel и Dior.

Да останем във връзка

twitter Последвайте ни в Twitter.

Стадекс® фенкуб във Facebook Стадекс® фенкуб във Facebook

email Изпратете ни съобщение

pinterest Посетете ни в Pinterest.

@StudexMe on Twitter

Толкова е лесно: