Стадекс спечели маркетинг награда

'маркет стажант' маркетинг награда за Стадекс
Трябва да признаем – горди сме: След широката рекламна кампания на марката, „Марките си заслужават теглото в злато“, Стадекс спечели маркетингова награда от индустриалното информационно бюро „маркет стажант“.

Целта на тази кампания, в която Стадекс участва, беше да се наблегне не само на марката от потребителска гледна точка, но също и услугите и отношението към средния бизнес и търговците на дребно.

Юрген Вайс, Корина Селцле и Сандра Киндер


Когато Сандра Киндер, редактор рубрика „часовници и бижута“ в „маркет стажант“, пристигна в нашият главен офис за Европа в Екентал близо до Нюрмберг за официалната презентация на наградата, тя беше непрекъснато усмихната.  „Маркет стажант“ издателството организира бранд кампании в различни области—обхваща множество ритейл и търговски публикации. Стадекс успя да си подсигури награда в раздел „Часовници и бижутерия“.

В предишни години маркетинговите награди бяха раздавани винаги на търговците на дребно, примерно за страхотна витрина или успешно маркетингово писмо. Стадекс е първият производител удостоен с наградата. В допълнение, „маркет стажант“-ските седем съдии за пръв път разпознаха „изключителна активност в социалните медии“.

Нашата директна връзка
За Юрген Вайс, Главен Мениджър на Стадекс Европа, Корина Селцле, Мениджър Продажби и Маркетинг, и аз,тази награда е страхотно потвърждение че сме на прав път със съветите и препоръките за вас.

Тук е линка към „маркет стажант“ статията за маркетинг наградата на Стадекс (на немски).

Да останем във връзка

twitter Последвайте ни в Twitter.

Стадекс® фенкуб във Facebook Стадекс® фенкуб във Facebook

email Изпратете ни съобщение

pinterest Посетете ни в Pinterest.

@StudexMe on Twitter

Толкова е лесно: