Харисън Форд (70) с обица, е и?

На 13 юли 2012, Харисън Форд празнува своята 70 годишнина. Тези, които са израстнали с филмите от 70-те и 80-те, изведнъж решиха, че вече са остаряли. Бяхме свидетели и на други реакции. Някои се питаха: нормално ли е, един мъж, който отдавна е излезнал от възрастта на тинейджърите, да носи обица?

Хора, просто приемете нещата такива, каквити са. Наистина ли е толкова лошо? Човекът си е пробил ухото още през 1997 г. Да, тогава е бил на 55 г., а вие сте имали 15 години време да приемете факта. Никои не ви кара да харесвате обицата на ухото му, но това ли е единственото за което се сещате при споменаване на името Харисън Форд?

Преди 15 години, Харисън Форд обядва със свои приятели, певецът Джими Бъфет и журналистът Ед Брадли, който почина през ноември 2006г. Бъфет и Брадли са имали по една обица на лявото си ухо. Харисън Форд решава и той да пробие ухото си, това четем в Пипъл Магазин 1997 г.

Когато обществеността забелязва промяната, започват спекулациите. Някои смятат, че причината се крие в кризата на „средната възраст“, други, че актрисата Калиста Флокхард (Али Мак Бийл) е отговорна за това. Никой не се сеща за факта, че той я среща едва през 2002 г.

Кратък поглед в Онлайн-медиите показва, че и днес хората коментират и се вълнуват от пробитото ухо на Харисън Форд. Наричат го глупав. Някои стигат до крайности, те „мразят обиците“. Повечето коментари са нетолерантни, много лични и обидни.

Дали Харисън Форд обръща внимание на всичко това? Ни най-малко! Точно обратно – дори на 70, той с гордост носи своята обица. Със сигурност не е очаквал толкова много критики за нещо толкова незначително. Харисън Форд не позволява да бъде контролиран от мнението на хората. Това не е ли един истински Хан Соло? „Изпълнявам само своите собствени заповеди“!

Така че, дори да доставя удоволствие на някои хора да дискутират още 15 години обицата на Харисън Форд, това няма нищо да промени.

Да останем във връзка

twitter Последвайте ни в Twitter.

Стадекс® фенкуб във Facebook Стадекс® фенкуб във Facebook

email Изпратете ни съобщение

pinterest Посетете ни в Pinterest.

@StudexMe on Twitter

Толкова е лесно: