Дженифър Анистън: „Пробих сама ушите си на 13 години!“

През февруари Дженифър Анистън призна, че на 13 години сама е пробила ушите си. За целта е използвала картоф и лист от зеле. Не си спомня как точно го е направила, но разказът и напомня повече на зеленчукова супа отколкото на стерилно и хигиенични пробиване на уши.

43-годишната актриса, която стана известна от американския сериал „Приятели”, си спомня: „Сложих върху ухото си парче лед. Помня, че използвах игла с конец, а след това отгоре сложих картоф.“ За съжаление тя не обясни как точно е бил използван листa от зеле.

Дженифър Анистън си спомня със смях тази история. Защо ли сама е пробила ушите си? Може би родителите и не са били съгласни или тя просто не е имала смелостта да ги попита. Дори и днес някои сами пробиват ушите си или молят приятели да свършат това. Те погрешно смятат, че професионалното пробиване на уши е скъпа процедура.

Честo журналисти молят симпатичната актриса да разкрие тайната на своето младежко излъчване. Това, което знаем е, че за косата и се грижи калифорнийския стилист Крис Мак Милън, а колкото до кожата на лицетo и, няма да повярвате, но тя използва лосион за 2,49 долара. Естествено здавословната храна, фитнеса, лазер терапиите и интензивния пилинг допринасят не малко за външния и вид.

След процедурата „Направи си сам“, Дженифър Анистън се е доверила на специалист, който е пробил още няколко пъти ушите и. Ако правилно съм преброила, Дженифър Анистън има по три обици на лявото и дясното ухо. Понякога носи всички обици, а понякога само по една отляво и отдясно. Често те не се виждат, тъй като косата и пада свободно. Но все едно как се облича или каква прическа има, за мен Дженифър Анистън е едно прекрасно, усмихнато момиче, винаги в настроение.

Да останем във връзка

twitter Последвайте ни в Twitter.

Стадекс® фенкуб във Facebook Стадекс® фенкуб във Facebook

email Изпратете ни съобщение

pinterest Посетете ни в Pinterest.

@StudexMe on Twitter

Толкова е лесно: