Дженифър Анистън: „Пробих сама ушите си на 13 години!“

През февруари Дженифър Анистън призна, че на 13 години сама е пробила ушите си. За целта е използвала картоф и лист от зеле. Не си спомня как точно го е направила, но разказът и напомня повече на зеленчукова супа отколкото на стерилно и хигиенични пробиване на уши.

43-годишната актриса, която стана известна от американския сериал „Приятели”, си спомня: „Сложих върху ухото си парче лед. Помня, че използвах игла с конец, а след това отгоре сложих картоф.“ За съжаление тя не обясни как точно е бил използван листa от зеле.

Дженифър Анистън си спомня със смях тази история. Защо ли сама е пробила ушите си? Може би родителите и не са били съгласни или тя просто не е имала смелостта да ги попита. Дори и днес някои сами пробиват ушите си или молят приятели да свършат това. Те погрешно смятат, че професионалното пробиване на уши е скъпа процедура.

Честo журналисти молят симпатичната актриса да разкрие тайната на своето младежко излъчване. Това, което знаем е, че за косата и се грижи калифорнийския стилист Крис Мак Милън, а колкото до кожата на лицетo и, няма да повярвате, но тя използва лосион за 2,49 долара. Естествено здавословната храна, фитнеса, лазер терапиите и интензивния пилинг допринасят не малко за външния и вид.

След процедурата „Направи си сам“, Дженифър Анистън се е доверила на специалист, който е пробил още няколко пъти ушите и. Ако правилно съм преброила, Дженифър Анистън има по три обици на лявото и дясното ухо. Понякога носи всички обици, а понякога само по една отляво и отдясно. Често те не се виждат, тъй като косата и пада свободно. Но все едно как се облича или каква прическа има, за мен Дженифър Анистън е едно прекрасно, усмихнато момиче, винаги в настроение.

1 Comment
  1. Woah this blog is great i love reading your posts. Keep up the great work! You know, lots of individuals are searching round for this information, you could aid them greatly.

Вашият коментар

Да останем във връзка

twitter Последвайте ни в Twitter.

Стадекс® фенкуб във Facebook Стадекс® фенкуб във Facebook

email Изпратете ни съобщение

rss Абонирайте се за нашият RSS

pinterest Посетете ни в Pinterest.

@StudexMe on Twitter

Толкова е лесно: