Идея за подарък: Пробиване на уши с обеци от чисто злато

Идея за подарък: Пробиване на уши с обеци от чисто злато
Кой не познава тези вълнения: Коледа наближава, а все още подаръците за семейството, за най-добрата приятелка, за най-добрият приятел, за племенниците или за внуците не са готови? Не искаме просто да „отбиваме номера”! Подаръкът трябва да зарадва близкият ни човек и да остави незабравим спомен. Не трябва да струва много, но трябва да бъде нещо специално.

Какво бихте казали за един Сертификат за подарък за пробиване на уши с обеци от чисто злато? Това е един от най-прекрасните подаръци за всеки който иска да си пробие ушите. Златни обеци – това е специален подарък, който няма да забравите.

Този подарък е подходящ и за ограничен бюджет

Не си мислете, че „злато” означава „скъпо”. При партньорите на Стадекс цената е напълно приемлива. Пробиване на уши с обеци от жълто или бяло злато 14К (585) струва между 80 и 120 лв. за чифт. Моделът определя точната цена. Пробиването на ушите е включено в тази цена. Повярвайте – парите ви няма да бъдат хвърлени на вятъра.

В жълто или бяло злато

Специална идея за подарък: Обеци от чисто злато
Когато говорим за злато си представяме жълтеникаво златист цвят. Ние предлагаме обеци не само в жълто, но и в бяло злато, цвят, който е близък до среброто или стоманата.

Нашата колекция от стерилни златни обеци за пробиване на уши със Система 75 е богата – от перли през кристали и циркони и така до диаманти. Тези обеци се предлагат в кръгъл или звездовиден обков. Изработени са от 14 К жълто или бяло злато. Обърнете се към нас. Ще получите пълна и точна информация.

Защо обеците от чисто злато са идеални за пробиване на уши

От професионална гледна точка обеците на Стадекс са идеални за пробиване на уши независимо дали са изработени от злато, титан или хирургична стомана. Всички те са хипоалергенни и отговарят на изискванията на Европейската Ni директива и на американската FDA (U.S. Food & Drug Administration).

Обеците, изработени от чисто злато са нещо специално. Те предизвикват много различни чувства. Златото символизира любов, богатство и власт. То извиква целият набор от положителни асоциации които трябва да изпита всеки получавайки подарък.

Идея: Попитайте за сертификат за подарък

Осигурете си Сертификат за подарък!

Направете го сега и празничните дни ще бъдат по-бляскави!

Обадете ни се!

тел. 0899 10 52 52

email: veselina@studex.bg

Да останем във връзка

twitter Последвайте ни в Twitter.

Стадекс® фенкуб във Facebook Стадекс® фенкуб във Facebook

email Изпратете ни съобщение

pinterest Посетете ни в Pinterest.

@StudexMe on Twitter

Толкова е лесно: