безопасно пробиване чернова

Безопасно пробиване на уши

Патентованите системи на Studex за пробиване на уши са безопасни и хигиенни. С тези прецизни инструменти може да се работи бързо и с голяма лекота . С едно движение, ухото се пробива и закопчалката се позиционира автоматично.

 

 

 

 

 

 
Studex ® System 75 ™


Система Studex 75  на Studex®  осигурява безболезнено и почти безшумно пробиване на ухото, това я прави идеална за малки деца. Тя осигурява оптимална хигиена. Обицата е опакована в  картридж за едникратна употреба, който е поставен в стерина блистерна опаковка. Операторът не докосва картриджа нито при поставянето му в инструмента, нито при изваждането му. Патентованата технология осигурява нежно пробиване и затова Система 75 е идеална за пробиване на ухото в областта на хрущялната част.
STUDEX ® PLUS

 

 


Система STUDEX®  плюс е доказала себе си в продължение на повече от 40 години. Много милиони пробивания на уши са извършвани с тази система по целия свят. Обиците са стерилни. Моделите са над 200. Двете части на инструмента, предна и задна, които докосват ухото са също стерилни и са предназначени за еднократна употреба.


Как се пробиват професионално ушите – 12 стъпки

Portfolio section for this page has not been found!

Reason: No category has been assigned as Portfolio section for this page yet. In order to fix this, go to the theme's options page and assign a category for this page.

Да останем във връзка

twitter Последвайте ни в Twitter.

Стадекс® фенкуб във Facebook Стадекс® фенкуб във Facebook

email Изпратете ни съобщение

pinterest Посетете ни в Pinterest.

@StudexMe on Twitter

Толкова е лесно: