Обици за най-малките

За най-малките

Много майки се интересуват коя възраст е най-подходящата за да се пробият ушите на детето. Някои се страхуват, че побиването на уши е болезнено. Всъщност със Система 75 на Studex не е! Естествено ние всички възприемаме болката по различен начин, но клиентите ни, на които ушите са били пробити със Система 75 на Studex, съобщават, че болка не се усеща. Освен това, тази система е безшумна, което е важно за децата.
Неизвестността кара децата да се тревожат, точно като при посещението при лекар. Спестете на детето си обяснението „да пробием ушите”, кажете му „да сложим обички”. Специалистът, който ще постави обеците ще покаже на детето ви „малък инструмент за обички”.

За най-малките

Децата обичат обици. Дайте им възможност сами да изберат модела. Друга идея е да им направите подарък след пробиването. Попитайте специалиста, който ще пробие ушите на вашето дете за „малката кутиика за скъпоценности”. В тази сладка малка розова кутиика се поставят първите обички, първата снимка, първият кичур коса и първото зъбче.

Тя ще напомня на детето ви през целият му живот за момента, когато ушите му са били пробити. Ние предлагаме обици специално за малки деца.
Специалистите, които пробиват уши и използват продуктите на Studex са добре обучени. Те използват нашите стерилни, противоалергични обеци. Те ще ви дадат информация за качеството на материалите от които са изработени обеците. За повече информация вижте Въпроси & Отговори  на нашия сайт.

Да останем във връзка

twitter Последвайте ни в Twitter.

Стадекс® фенкуб във Facebook Стадекс® фенкуб във Facebook

email Изпратете ни съобщение

pinterest Посетете ни в Pinterest.

@StudexMe on Twitter

Толкова е лесно: