Обеците – Вашите перфектни сватбени аксесоари

Пролетта настъпва. В много страни сватбите се плануват за пролетта.

Двойките, които са планували сватбите си през пролетта и лятото на тази година вече се подготвят за голямото събитие. В списъка на нещата които трябва да се свършат на първо място е сватбеното облекло, подходящите обувки, прическа, сватбения букет. А бижутата за вашата сватба?

Красивата рокля подчертава своята изящност с подходящите аксесоари – перфектни класически обеци и колие. Вслушайте се в нашите съвети, когато избирате обеци:

Различни стилове:
Класическите перли или диаманти са винаги прекрасен избор. Най-добрият ефект се постига със стилни и семпли обеци изработени от прецизни материали. Избягвайте дългите обеци. С дълги обеци няма да се различавате от вашите приятели на сватбата.

Колко добре би изглеждало ако вашите обеци допълват аксесоарите в косата ви. Обеци от перли са идеални в случай, че те вече присъстват в тоалета или косата ви. Блестящи обеци изглеждат прекрасно ако вие вече имате камъни в косата или роклята си.

Цветове:

Разбира се перлите или други бели обеци ще допълват прекрасно белият ви тоалет. Но булчинска рокля в друг цвят с подходящи обеци от бяло или жълто злато също са идеално решение за този ден.

Материали:
Любими обеци за сватбения ден са тези от жълто и бяло злато или от титан. Вашият бижутер ще ви даде най-добрия съвет.

Още не са ви пробити ушите?
Няма проблеми. Дори сватбата ви да е утре, посетете вашето козметично студио или лекарски кабинет още днес и пробийте ушите си със Система 75 на Studex. Обеците с които ушите ви ще бъдат пробити са красиви и елегантни и със сигурност ще задоволят и най-капризния вкус. Те са подходящи и за вашата сватба. Но ние препоръчваме да пробиете ушите си поне 6 седмици преди събитието. След този период вие може да носите обеци по ваш вкус. Нашите съвети ще ви помогнат да изберете най-добрите грижи за вашите пробити уши.

Не забравяйте, че обеците са идеален сватбен подарък.

Пожелаваме ви прекрасен, незабравим сватбен ден!

Да останем във връзка

twitter Последвайте ни в Twitter.

Стадекс® фенкуб във Facebook Стадекс® фенкуб във Facebook

email Изпратете ни съобщение

pinterest Посетете ни в Pinterest.

@StudexMe on Twitter

Толкова е лесно: