Ваканцията: Време за пробиване на уши

Време за пробиване на уши
През летните ваканции и почивки, магазините са празни. Почти не пазаруваме. Тогава мислите ни са заети с това къде ще прекараме свободните си дни. Но има услуги, които са търсени особено много точно в този период. На едно от първите места в списъка на тези услуги е пробиването на уши.

Време за пробиване на уши

„Всяка година на нашата уеб страница www.probivane-na-ushi.com получаваме многобройни запитвания от крайни клиенти къде могат да пробият ушите на децата си със Система 75 на Стадекс. Този интерес е много голям особено през летните месеци”, разказва Юрген Вайс, управител на Стадекс Европа, най-големият производител на системи за пробиване на уши и стерилни обици в света. „През Великденските празници тези запитвания отбелязаха рекорд, но това лято очакваме този рекорд да бъде подобрен, тъй като летните месеци, особено юли и август, са най-добрите месеци за пробиване на уши.”

Стадекс изпраща информация на крайните клиенти къде в техния град има специалисти, които пробиват уши, използвайки най-добрата система за пробиване на уши в света – Система 75. Корина Зелцле, специалист по продажбите и маркетинга, обяснява, че тази информация е много важна и полезна за родителите.

През летните месеци, специалистите, които пробиват уши със Система 75 на Стадекс, са приготвили малки изненади за своите клиенти. Това привлича децата и превръща процедурата „пробиване на уши” в незабравим момент. „Нашите специалисти са добре обучени и показват на практика какво за нас означава специално отношение към клиента”, подчертава Юрген Вайс. „Крайните клиенти, които веднъж са прекрачили прага на кабинета или салона на тези специалисти, разбират, че си е струвало.”

Причина за този бум

„Ваканцията е идеалното време за пробиване на уши. Майката има достатъчно време да полага необходимите грижи за пробитите уши на своето дете”, обяснява Корина Зелцле. „Тогава тя не се тревожи дали детето, по време на спорт в училище, няма да бъде наранено. Когато то започне училище през есента, оздравителният период вече е приключил.”
(*Вижте и летните ни съвети за плуването и ваканцията с нови обеци.)

Основни потребители през този период: Родители на първокласници и тинейджъри

Бумът на пробиването на уши, отбелязват майките на първокласници и тинейджъри. Майките удовлетворяват желанието на децата си за обици. Те добре знаят, че за всяко момиченце това е вълнуващ момент, а и най-важното е обиците да бъдат противоалергични. Любимите материали са злато и хирургична стомана. Любимите модели са маргаритките и пеперудите. А защо не и класическите модели – топчета и камъни с кръгъл обков.

Тинейджърите също използват ваканцията, за да си направят второ или трето отверстие на ухото. Такава е модата – по няколко обици на едно ухо. Започне ли училището, те има с какво да блеснат в буквалния смисъл на думата. Опитът на Стадекс показва, че тинейджърите се интересуват от качеството на обиците и от технологията на пробиване. Затова те търсят специалисти, които използват Система 75 на Стадекс. Пробиването на уши със Система 75 на Стадекс е почти безболезнено, бързо и хигиенично.

Една птица пролет не прави, но новите обици идват с пролетта!

Без значение дали това лято ще пътувате или ще си останете в къщи: Време е за пробиване на уши.

Да останем във връзка

twitter Последвайте ни в Twitter.

Стадекс® фенкуб във Facebook Стадекс® фенкуб във Facebook

email Изпратете ни съобщение

pinterest Посетете ни в Pinterest.

@StudexMe on Twitter

Толкова е лесно: